MojAndroid
(x) hirdetés

Jia Jingdong vivo alelnök egy március 26-i nagy eseményről posztolt, amely a vivo Pad3 Pro tabletet és a vivo TWS 4 buds-t hozza el – és a posztot egy vivo X Fold3 Pro-ról tette ki.

Kezdjük először az összehajtható újdonsággal. A vivo X Fold3 Pro várhatóan az első Snapdragon 8 Gen 3-mal szerelt összehajtható készülék lesz. Ezt a Geekbench eredményei is megerősítik a “vivo V2337A” esetében, a telefon 16 GB RAM-mal volt felszerelve, és OriginOS 4 (Android 14) futott rajta.

Bár ez még nem hivatalos, de a vállalat olyan fotókat osztott meg a telefonról, amelyek több fókusztávolságon is megmutatják a képességeit – 23 mm a széles kamera, 55 mm-es és 70 mm-es felvételek, valamint hosszabb, 140 mm-es és 234 mm-es fotók a periszkópról. Megjegyezzük, hogy ezeket a képeket a Weibo átméretezte és tömörítette.

 

Most a vivo ezt “X Fold3 sorozatnak” nevezi, és lesz egy vanília modell is. Állítólag háromszoros 50MP-es kamerával rendelkezik majd – széles, ultraszéles és 2x tele -, míg a Pro modell 64MP-es periszkópot is tartalmazni fog. A Pro állítólag a vivo első por- és vízálló összehajthatója is lesz. Az alap X Fold3-at a Geekbench eredmények alapján a régebbi Snapdragon 8 Gen 2 fogja hajtani.

Jia Jingdong részletesen ismertette a tabletet és a fülhallgatókat is. A vivo Pad3 Pro-t a Dimensity 9300 fogja hajtani (ahogy a Geekbench eredményekben látható), és egy nagy 13″-os 144Hz-es, “3.1K” felbontású kijelzőt fog tartalmazni, stylus támogatással (vivo Pencil2). Egy 11 500 mAh-s akkumulátorral fog működni és 8 hangszóróval lesz felszerelve. Lesz opcionális billentyűzet is.

A vivo TWS 4 55dB aktív zajszűréssel rendelkezik (AI által működtetett), ami jelentősen felülmúlja a vivo TWS 3 Pro 49dB ANC-jét. A fülhallgató a Qualcomm S3 audio platformra épül, és játékmóddal is rendelkezik, amelynek késleltetése mindössze 44 ms. A fülhallgatók egyenként 4,8 g súlyúak lesznek, és a tokkal együtt akár 11 óra megszakítás nélküli játékidőt biztosítanak, ami összesen 45 órára növeli a teljes játékidőt.

A nagy leleplezés jövő hét kedden lesz.

(via)

2024.03.18.

+