MojAndroid
(x) hirdetés

A hírek szerint a Samsung idén két Galaxy Z Fold 6 telefont tervez piacra dobni. A kettő közül az olcsóbb várhatóan 1000 vagy 1200 dollár körüli összegbe fog kerülni. Egy új jelentés azonban azt állítja, hogy a dél-koreai cég idén egy olcsóbb Galaxy Z Fold 6 változatot is piacra dob, még olcsóbb árcédulával, hogy javítsa az eladási számokat.

Az olcsóbb Galaxy Z Fold 6 ugyanolyan kamerákkal rendelkezhet, mint a Z Fold 5

A SisaJournal (via @Tech_Reve) új jelentése szerint a Samsung azt tervezi, hogy idén piacra dobja a Galaxy Z Fold sorozatú telefonjának egy kedvezőbb árú változatát, állítólag mindössze 800 dolláros áron lesz elérhető. Ha ez valóban így van, akkor igazán érdekessé teszi a készüléket. Bár a készülék nevéről még nem született találgatás, nem lenne nehéz elképzelni, hogy a Samsung Galaxy Z Fold 6 FE-nek nevezhetné el.

A közelgő összecsukható telefon gyengébb/régebbi komponensekkel rendelkezhet, mint a Galaxy Z Fold 6. A jelentés szerint olcsóbb lesz a kijelző, a processzor és az akkumulátor specifikációja. A Galaxy Z Fold 6 FE kamerái azonban várhatóan hasonlóak lesznek, mint a drágább Galaxy Z Fold 5 esetében. Tehát valószínűleg 50MP+12MP+10MP hármas kameraösszeállítással fog rendelkezni, és a kamerakomponensek terén sem történtek nagyobb változások. Ez a pont azonban nem túl egyértelmű, így várnunk kell a további részletekre ebben a kérdésben.

A Samsung összehajtható okostelefonok piaci részesedése 66,4%-ról 60,4%-ra esett vissza, ami az idei második negyedévben várhatóan tovább csökken. A Samsung tehát egy megfizethetőbb árú sszehajtható telefon piacra dobásával próbálhatja növelni piaci részesedését.

(via)

2024.03.18.

+