MojAndroid
(x) hirdetés

Az eddigi hírek szerint a Huawei P70 még márciusban bemutatkozhatott volna Kínában, de néhány új információ szerint csúszhat a bejelentés. A P70 sorozat valószínűleg április végén mutatkozhat be.

Sok spekuláció röppent fel arról, hogy az ok valamilyen ellátási lánc probléma – ami nem lenne meglepő, tekintve, hogy a Huawei most már évek óta az amerikai kormány által rárótt súlyos korlátozások alatt működik, azonban egy tippadó szerint, aki a Weibo-n írt, határozottan tagadta, hogy a késésnek bármi köze lenne az ellátási lánchoz. Ehelyett a dolgok bonyolult kombinációjáról van szó, mivel a P70 mellett számos más terméket is bejelentettek. A vállalat még ebben a hónapban tart egy bemutató eseményt is, de más eszközökről. Úgy néz ki tehát, hogy a Huawei nagyon sűrű hetek elé néz.

A P70 a pletykák szerint 50 MP-es változó rekesznyílású fő kamerával, 50 MP-es ultraszéles és 4x optikai zoomos 50 MP-es teleobjektívvel, “1,5K” 6,7 hüvelykes OLED képernyővel és 5000 mAh-s akkumulátorral érkezik. A készüléket a Kirin 9010 SoC fogja hajtani.

(via)

2024.03.08.

+