MojAndroid
(x) hirdetés

A fényképezőgép zársebessége számos dolgot befolyásol, többek között a készített fénykép élességét, és a nagy sebességet akkor fogod értékelni, ha például több képet készítesz egymás után, vagy mozgó témát próbálsz megörökíteni.

A Samsung prémium kategóriás Galaxy S sorozat mindig is az egyik legjobb fotós telefon volt, és még mindig az, de az idei Galaxy S24 sorozat számos fejlesztést hozott a fényképezés és a videofelvétel terén a tavalyi generációhoz képest. És ez nem csak az erősebb hardvernek köszönhető, hanem az újabb szoftvereknek is, ahol a Samsung a mesterséges intelligencia segítségét is igénybe vette. Erre a sajtóközleményében hívta fel a figyelmet.

A Galaxy S24 termékcsalád által hozott új funkciókat és fejlesztéseket ismertetve, élén a csúcsmodell Galaxy S24 Ultra-val, az illusztrációból megtudhatjuk, hogy az új okostelefonokkal kevesebb homályos felvétel készül, még gyenge fényviszonyok között is.

Az S23-as sorozathoz képest az új modellek 30%-kal gyorsabb zársebességet és szélesebb teleobjektív optikai képstabilizáló szöget biztosítanak. Így még ha kicsit remeg is a kezed, gyorsabban és élesebben rögzítheted a képet. A csúcsmodell S24 Ultra az S23 Ultra modellhez képest nagyobb érzékelővel és 60%-kal nagyobb pixelmérettel rendelkezik az 5x optikai zoomos teleobjektívnél.

Ha professzionálisabb felvételeket szeretnél készíteni, használhatod az Expert RAW alkalmazást vagy az Enhance-X alkalmazás új Camera Shift funkcióját, aminél a Samsung az AI segítségét vette igénybe.

A mobilfotózás szegmensében a versenytársak a Xiaomi (14, 14 Ultra), a Huawei (P60 Pro) és a Honor (Magic6 Pro) zászlóshajók, de a Sony (Xperia 1 V) is ide sorolható.

 

2024.03.08.

+