MojAndroid
(x) hirdetés

Az elmúlt néhány évben a Samsung növelte a készülékek biztonsági és Android-frissítésekre vonatkozó ígéreteit. A Galaxy Note 10 Lite és az S10 Lite is teljesítette ezt, de a jövőben már nem kapnak újabb frissítéseket.

A Samsung legújabb zászlóshajója, a Galaxy S24 sorozat hét évre szóló Android- és biztonsági frissítésekre vonatkozó garanciát kapott. Ez azt jelenti, hogy a megjelenés napjától kezdve a készülék összesen hét Android frissítést kap majd meg, és elméletileg az Android 21 lesz az utolsó, ami megérkezik rá.

Amikor a Galaxy Note 10 Lite és az S10 Lite megjelent, a Samsung még gyerekcipőben járt az ígért Android-frissítési politikájával kapcsolatban. Mindkét készülékre eredetileg három év Android-frissítést és négy év biztonsági frissítést ígért.

A Samsung frissítési ütemterve szerint a Galaxy Note 10 Lite és az S10 Lite is ennek az útnak a végén jár, ezzel a Note 10 és az S10 termékcsalád utolsó modellváltozatai, amelyek kapnak még frissítéseket, legyen szó akár biztonsági, akár rendszerfrissítésről.

A felhasználó számára ez azt jelenti, hogy a közeljövőben ideje lehet egy másik készüléket keresni. A biztonsági frissítések fontosak, és a rendszeresen felbukkanó sebezhetőségeket is kezelik. Gyakoriak a rosszindulatú fenyegetések, ezért fontos, hogy naprakész eszközzel rendelkezz, hogy személyes adataid a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.

(via)

2024.03.07.

+