MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung várhatóan 2024 harmadik negyedévében dobja piacra a Galaxy Z Fold 6-ot és a Z Flip 6-ot, és lassan kezdenek beérkezni a szivárgások. Láttunk már látszólagos Z Fold 6 rendereket, és egy forrás most a Z Fold 6 és Z Flip 6 színeit is elárulta.

Ross Young az X-en tette közzé a két közelgő összehajtható telefon színeit. Young azt állította, hogy a Z Flip 6 világoskék, világoszöld, ezüst és sárga színben lesz elérhető. Eközben a Z Fold 6 állítólag sötétkék, világos rózsaszín és ezüst színben lesz kapható.

Valószínű, hogy nem csak ezekre a színekre lehet majd számítani. Összehasonlításképpen a Z Flip 5 krém, grafit, menta és levendula színekben volt kapható, ezenkívül több exkluzív szín is a Samsung.com-on, nevezetesen a kék, a szürke, a zöld és a sárga. A Galaxy Z Fold 5 krém, jeges kék és fantomfekete színben volt elérhető, valamint kék és szürke színben a Samsung.com-on keresztül.

Az új összecsukható készülékek a tippek szerint júliusban fognak megjelenni, és lehet, hogy csatlakozik hozzájuk a Galaxy Ring. Úgy tűnik tehát, hogy a Samsung idei második Unpacked eseményén egy teljes portfóliót láthathunk majd.

(via)

 

2024.03.07.

+