MojAndroid
(x) hirdetés

Igen, jól hallottad. Kiszivárogtak a Xiaomi 14T Pro legfontosabb adatai. Sokan mondhatják, hogy a 13T Pro még csak most mutatkozott be, és túl korai lenne a 14T Pro, de a Xiaomi már megkezdte a Xiaomi 14T sorozat előkészületeit. Ez a nyilvánosságra került információ a Redmi K70 Ultra-ra is vonatkozik, ugyanis a Xiaomi 14T Pro egy átnevezett Redmi K70 Ultra lesz.

Xiaomi 14T Pro kiszivárgott specifikációk

A Xiaomi 13T sorozat néhány területen lemaradt a Xiaomi 12T sorozathoz képest. A képernyő élessége és a gyorstöltés támogatása a Xiaomi 13T sorozat néhány hiányzó pontja. Emellett a 13T és a 13T Pro egyetlen előnye véleményünk szerint a továbbfejlesztett kamera volt. Ezt leszámítva a modellek nem mutattak különbséget. Most a kínai okostelefon-gyártó megkezdte az új 14T sorozat fejlesztését. Ez az augusztusban és szeptemberben esedékes nagy bevezetésekre utal.

A Xiaomi 14T Pro az IMEI adatbázisban “2407FPN8EG” és “2407FPN8ER” modellszámmal jelenik meg. Az első modellszám a készülék globális verzióját, míg a másik a japán változatot képviseli.

A Xiaomi 14T Pro egy átnevezett Redmi K70 Ultra, és a készülék kínai változata is felbukkant, ami a Redmi K70 Ultra a “2407FRK8EC” modellszámot viseli. A Xiaomi 14T Pro és a Redmi K70 Ultra között lehet néhány funkcióbeli különbség, de összességében a két modell nagyon hasonló lesz.

Az okostelefon megerősítést nyert, hogy a “rothko” kódnevet viseli, és a Mi Code néhány kódsorral megerősíti a Xiaomi 14T Pro létezését is, a Redmi K sorozat kódnevei általában festők nevei. Mark Rothko amerikai festő, az úgynevezett “színmezőfestészet” vagy “késői festői absztrakció” egyik legfontosabb képviselője.

Bár a készülék specifikációiról nem sokat tudunk, azt tudjuk, hogy egy erős MediaTek processzorral lesz felszerelve, az új Xiaomi 14T Pro egy Dimensity 9300 SOC-ot kaphat. Ezen kívül kisebb fejlesztések várhatóak a kamerában és más pontokon. A Redmi K70 Ultra hivatalosan augusztusban kerül bemutatásra, a 14T sorozatot pedig a tervek szerint egy bizonyos idővel a készülék megjelenése után jelentik be.

(via)

2024.03.07.

+