MojAndroid
(x) hirdetés

Láttunk már szivárgásokat a közelgő vivo következő összecsukható telefonjáról de eddig egy részlet elkerülte a figyelmet, ez pedig a megjelenési dátum. Most a Weibon posztoló Panda is Bald osztott meg előzetes információkat, miszerint az új modell (modellek, valójában) március végén érkezik.

A szivárogtató a március 26-28-i ablakot (vagyis a hónap utolsó hetének keddtől csütörtökig tartó időszakát) emeli ki a bemutató esemény lehetséges dátumaként. Ez a vivo X Fold3-ra és az új Pro verzióra vonatkozik. Csak viszonyításképpen: az X Fold2-t tavaly április 20-án mutatták be, tehát ez egy hónappal előbbre van a tervezettnél.

Egy néhány nappal ezelőtti jelentés szerint a vivo X Fold3 Pro lesz az első összehajtható Snapdragon 8 Gen 3-mal, míg a vanília X Fold3 a régebbi Snapdragon 8 Gen 2-t fogja használni. Ez azt jelenti, hogy egy másik jelentés egy még be nem jelentett Snapdragon 8s Gen 3-ra utal a Pro és egy Dimensity 9300-ra a vanília verzióhoz. Könnyen lehet, hogy mindkét jelentés igaz – a vivo a múltban is használt különböző chipeket a telefonok kínai és nemzetközi változataihoz.


⭐️ Kattints erre a linkre és kapsz egy 💰35.000 Ft-os kuponcsomagot, vagy ⭐️ add meg ezt a kódot: acm251281 a Temu alkalmazásban és tiéd lehet egy 30%-os kedvezmény a teljes vásárlásodra! 🎉


A vanília vivo X Fold3 állítólag háromszoros 50MP-es kamerával rendelkezik majd: fő, ultra széles és 2x tele. A Pro modell a harmadik modult 64MP-es periszkópra növeli (a fókusztávolság ismeretlen).

A Pro modellnek 120W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli töltéssel kell rendelkeznie, ami megegyezik az X Fold2-vel. A Pro várhatóan por- és vízálló is lesz, ami az első a vivo hajtogatható készülékei között.

Az összecsukható készülékek mellett a vivo a következő generációs táblagépeket is bemutathatja – a vivo Pad 3 és a Pad 3 Pro (a Pro a Pad család új ága). Az összecsukható táblagépekhez hasonlóan a tableteket állítólag a Dimensity 9300 és a Snapdragon 8s Gen 3 fogja hajtani.

(via)

2024.03.06.

+