MojAndroid
(x) hirdetés

A Google Pixel 8a készüléke jelentősen drágább lehet, mint bármelyik elődje, legalábbis az EU-ban – derül ki egy új, általában megbízható forrásból származó jelentésből.

A Pixel 7a 500 eurótól indult, de a Pixel 8a 570 euró lesz, állítják most a német kiskereskedők. Két verzió lesz: az egyik 128 GB-os, a másik 256 GB-os tárhellyel. Ez utóbbi 630 euróba fog kerülni.

A Pixel 8a állítólag négy színben lesz elérhető, amikor az értékesítés megkezdődik, a fent említett német kiskereskedők belső listái szerint. Ezek neve Obsidian (fekete), Porcelain (bézs), Bay (világoskék) és Mint (világoszöld) lesz. Nem minden szín párosulhat azonban mindkét tárolóváltozattal, mivel a 256 GB-os modell jelenleg csak Obsidian színben szerepel a listán.

A Pixel 8a várhatóan áprilisban vagy májusban válik elérhetővé. A korábbi kiszivárgások és pletykák szerint a Google Tensor G3 SoC-jét és 8 GB RAM-ot fog tartalmazni. Sokkal kerekebb kialakítású lesz, mint elődje, és két hátsó kamerát kap a telefon hátulján végig érő “vizorban”, ami egy mostanra már jól felismerhető Pixel-jellemző.

(via)

2024.03.06.

+