MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt héten a Samsung kiadta a Galaxy S24-re a 2024. márciusi biztonsági frissítést, de ez csak a dél-koreai piacra korlátozódott. A vállalat most kiadta ezt a biztonsági frissítést a Galaxy S24 sorozatú telefonokra Európában is.

A Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra készülékek új szoftverfrissítése az S92xBXXS1AXBG firmware-verzióval érkezik. Ez az összes európai országban elérhető, és viszonylag kisebb fájlmérettel rendelkezik. Magával hozza a 2024. márciusi biztonsági javítást, amely az előző szoftververzióban talált több tucatnyi biztonsági rést javít. Emellett javítja a telefonok biztonságát és megbízhatóságát.


⭐️ Kattints erre a linkre és kapsz egy 💰35.000 Ft-os kuponcsomagot, vagy ⭐️ add meg ezt a kódot: acm251281 a Temu alkalmazásban és tiéd lehet egy 30%-os kedvezmény a teljes vásárlásodra! 🎉


Ha Galaxy S24 sorozatú telefonnal rendelkezel akkor érdemes azonnal ellenőrizned az új szoftverfrissítést. Ezt úgy teheted meg, hogy megnyitod a telefonon a Beállítások alkalmazást, a Szoftverfrissítésre navigálsz, majd a Letöltés és telepítés gombra koppintasz. Használhatod az alternatív módszert is: letöltheted az új firmware-fájlt és az Odin eszközzel és egy Windows operációs rendszerű számítógéppel kézzel flashelheted.

A Galaxy S24 2024 január végén került forgalomba Android 14 alapú One UI 6.1 szoftverrel. A firmware korai verziója a termékcsalád mindhárom telefonján tartalmazott néhány, a kamerával és a kijelzővel kapcsolatos problémát, amelyeket a 2024. februári biztonsági frissítéssel javítottak.

A készülékek akár hét évig is kapnak Android-frissítéseket és biztonsági frissítéseket.

(via)

2024.03.06.

+