MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi egyes telefonjai érdekes  hibákat produkálnak, amelyet egy legutóbbi frissítés okozhat, adta hírül a XiaomiAdictos.

Ezt a problémát már tapasztalhattad, ha a telefonod a közelmúltban magától leállt vagy újraindult. Világszerte számos felhasználó posztolt a közösségi médiában arról, hogy az ő készülékük is furcsán viselkedik az utóbbi időben. Sokan közülük azt állítják, hogy a jelenség a legutóbbi Google-szolgáltatások frissítése után kezdődött.

A leginkább érintettek a következő okostelefonok tulajdonosai voltak: POCO F5 5G, POCO F5 Pro 5G, POCO X5 5G, POCO X5 Pro 5G, POCO X5 Pro 5G, POCO X3 Pro. Ezen kívül azonban vannak más Xiaomi és Redmi okostelefonok tulajdonosai is, akik ugyanilyen nehézségekkel küzdenek.

A Xiaomi ideiglenes megoldást javasolt

A vállalat egyelőre nem tudta teljesen orvosolni az előforduló problémát, de legalább ideiglenes megoldást javasolt. Ez pedig az automatikus frissítések letiltása a készüléken, függetlenül annak márkájától. Amíg egy új frissítés nem tudja kijavítani a hibát, legalább megpróbálhatod letiltani az új frissítéseket, amelyek ronthatnak a helyzeten, az alábbi utasításokat követve:

  • Nyisd meg a Play Áruházat
  • Kattints a profil ikonra a jobb felső sarokban
  • Válasszd a Beállítások menüpontot
  • Hálózati beállítások
  • Automatikus alkalmazásfrissítések
  • és válasszd a Ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat opciót

Ha azonban a hiba megismétlődik, nincs más választásod, mint megvárni, hogy a Xiaomi fixálja azt.

Mi a helyzet veletek, ti találkoztatok már ilyen hirtelen újraindulással? Ha igen, osszd meg velünk a hozzászólásokban.

 

2024.03.04.

Ezeket már olvastad?

+