MojAndroid
(x) hirdetés

A Motorola zászlóshajó telefonjai az elmúlt néhány generáció során jelentős fejlődésen mentek keresztül. Most a márka egy újabb csúcstelefont tartogat a tarsolyában.

A Motorola egy videós bemutatót tett közzé az úgynevezett Moto X50 Ultra-ról a Weibo fiókján. Az F1 témájú videó “AI-telefonnak” nevezi a készüléket.

A Motorola csatlakozik a Samsunghoz, és mesterséges intelligenciára fókuszáló készülékként marketingeli készülékét, de a kínai márka egyelőre nem tér ki arra, hogy mitől lesz ez egy AI-telefon. Arra tippelünk, hogy a készülék hasonló funkciókkal rendelkezik majd, mint a rivális készülékek. A szövegösszefoglaló és az AI-alapú képszerkesztő eszközök tehát biztosnak tűnnek.

Futó pillantásokat is kapunk a telefonra, de a legtöbb felvételen a kameraház elsötétül. Úgy tűnik azonban, hogy a Moto X50 Ultra műbőr hátlappal lesz felszerelve.

A specifikációkról egyelőre szintén nincs szó, de azt kell feltételeznünk, hogy a készülék néhány dologban felülmúlja majd az Edge Plus 2023-at. Különösen a jobb kamerazoomot reméljük, mivel rengeteg csúcskategóriás telefon kap nagy felbontású periszkópos kamerát 2024-ben.

A Moto X50 Ultra egyelőre úgy néz ki, hogy csak Kínában jelenik meg, de nem szokatlan, hogy a Motorola új névvel adja ki ezeket a készülékeket a globális piacokon. Szóval remélhetjük a szélesebb körű bevezetést.

 

 

2024.03.04.

Ezeket már olvastad?

+