MojAndroid
(x) hirdetés

Míg néhány vállalat, például a Samsung, már majdnem befejezte az Android 14 bevezetését több tucat készülékre, addig mások nem annyira kapkodnak a bevezetésével. Most a Motorola a weboldalán keresztül tette közzé, hogy mely készülékeket frissíti az operációs rendszer legújabb verziójára.

Nem egy könnyen elérhető listáról van szó – rá kell keresni egy adott készülékre, és csak ezután, az egyes készülékek oldalain kapunk valamilyen jelzést arról, hogy számíthatunk-e az Android 14-es verzióra.

Szerencsére az YTECHB munkatársai átnézték az összes eszközt, és összeállítottak egy tényleges listát, amelyet most megosztunk veled. Ne feledd, hogy nem csatoltak hozzá kiadási ütemtervet – így ez csak azt mondja meg, hogy mely telefonokra érkezik majd az Android 14, de azt nem, hogy mikor kezdődik a bevezetés.

Tehát a lista:

Motorola Razr Phones:

Motorola Edge Series Phones:

Motorola G Series Phones:

Egyebek:

A közelmúltban a Moto G53 megkapta az Android 14 frissítést, míg a Moto G54 a Motorola Feedback Networkön keresztül kapott egy béta buildet, így a tesztelés egyértelműen folyamatban van. Remélhetőleg nem tart sokáig, amíg a többi készülékre is megkezdődik a stabil bevezetés. Ezt a listát a Motorola bármikor bővítheti a jövőben, így ha a te készüléked nincs rajta, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy soha nem kapja meg az Android 14-et, de valószínűleg azt jelenti, hogy nem mostanában sajnos nem számíthatsz rá.

(via)

2024.01.23.

Ezeket már olvastad?

+