MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing talán ketté választja okostelefon-kínálatát, és egy új A-sorozatú készülékeket tervez, amelyek megfizethetőbbek a Nothing Phone 2-nél. Egy meglehetősen friss, Sanju Choudhary nevű kiszivárogtató szerint a Nothing a Nothing Phone 2a bevezetését tervezi. A tippadó a készülék állítólagos specifikációit és képeit is közzétette az X-en (korábban Twitter).

A kiszivárgás szerint a Nothing Phone 2a modellszámát AIN142 jelöli. Állítólag 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel rendelkezik majd, középre igazított lyukasztással, amely egy 16 megapixeles szelfikamerának ad otthont. Várhatóan egy 50 megapixeles elsődleges kamera vezeti majd a kettős hátlapi kamera felállítást, és várhatóan egy 4 920 mAh-s akkumulátor látja el energiával a készüléket.

Az állítólagos Nothing Phone 2a két képét is megjelölték a kiszivárgott információk mellett (lásd fent). Ezek egy olyan készüléket mutatnak, amely hátulról nagyon hasonlít a Nothing Phone 1-hez. A telefon előlapját mutató képen azonban középre helyezett lyuk van az első Nothing Phone-on látható balra igazított lyuk helyett.

A készülékről szóló oldal nem említi a “2a” modellnevet. Az azonban kiderül, hogy a készülék az Android 14-en alapuló Nothing OS 2.5 operációs rendszert futtatja.

Sajnos a kiszivárgott információkból még mindig sok fontos részlet hiányzik a specifikációkról és a hardverről. Nem tudjuk a készüléket futtató processzor nevét, így nehéz nyilatkozni arról, hogy milyen árkategóriát céloz meg. Mivel azonban a készülék neve alapján egy középkategóriás telefonnak tűnik, elképzelhető, hogy 350-450 dollár körüli árú készülékkel állunk szemben, tekintve, hogy a Nothing Phone 2 ára 599 dollár. Ha ez így van, akkor a telefon a Samsung Galaxy A54 5G vagy akár a hamarosan megjelenő Google Pixel 8a ellenfele lehet.

Mindezek után szeretnénk óva inteni olvasóinkat a szivárgás hitelességét illetően. Nem tudtuk ellenőrizni a képek és az információk forrását, ezért szeretnénk, ha egyelőre meglehetősen szkeptikusan kezelnék a szivárgást. A jövőben figyelni fogunk minden további információra, amely az úgynevezett Nothing Phone 2a készülékről felbukkanhat.

(via)

2023.11.30.

Ezeket már olvastad?

+