MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei várhatóan 2024-ben mutatja be a P70, P70 Pro és P70 Pro Art zászlóshajókat – árulta el Ming-Chi Kuo, a TF International Securities elemzője. Szerinte a bevezetés az év első felében lesz, és a kereslet olyan nagy lesz ezekre a telefonokra, hogy a Huawei valószínűleg háromszor annyi darabot fog eladni, mint amennyit a P60-as termékcsaládból.

Az elemző azt állította, hogy a Huawei erőteljes, mintegy 230%-os éves növekedést vár, akár 15 millió darabot is a P70 zászlóshajó sorozatból, szemben a 4-5 millió Huawei P60 készülékkel. Még ha a bevezetés után nem is lesz olyan nagy a kereslet, mint amire számítottak, a vállalat várhatóan legalább 10-12 millió darabot fog eladni.

A növekedés a Largan és a Sunny Optical, a csúcskategóriás lencsegyártók és a Huawei beszállítói számára is lendületet ad. Számukra “jelentős szállításnövekedést” várnak a holtszezonban, mivel a kínai gyártó célja, hogy minden eddiginél jobb kameraspecifikációkkal térjen vissza a piacra világszerte.

A Huawei P70 állítólag 5P objektívet és 1/3,6″-os teleobjektívet hoz, míg a P70 Pro duó 6P zoom objektívvel és 1/2,5″-os szenzorral a háta mögött.

Az Art verzió e kettő fölé fog emelkedni, mivel a Huawei 1G6P lencsét (egy üveg és hat műanyag réteg) és 1″-os szenzort tervez az ultraszéles látószögű kamerához. Az előállítása rendkívül drága lesz, mivel a formázó üveg nehezebben készül, mint egy hagyományos 7P lencse, és itt a Largan és a Sunny Optical fogja a nagy pénzt keresni.

A Huawei új kamerát hoz a globális piacra, ami valószínűleg arra készteti a többi gyártót, hogy hasonló megoldásokkal kövessék, különösen, ha a Huawei P70 sorozatot a globális színtéren is szívesen fogadják. A telefonok emellett új Kirin chipkészletekkel érkeznek majd, amelyek 5G-kapcsolattal rendelkeznek, ami az egyik fő probléma volt, ami miatt a Huawei zászlóshajók nem tudtak beindulni az elmúlt három évben.

(via)

 

2023.11.28.

Ezeket már olvastad?

+