MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung a zászlóshajó okostelefonjainak Android 14-re történő frissítése után a zászlóshajó táblagépek frissítésébe is belevágott. A stabil Android 14-es rendszert elsőként a Samsung Galaxy Tab S9 sorozatú táblagépek kapják meg idén.

A sorozat mindhárom modellje Android 14-et kap

A tabletek az Android 14 stabil verziója mellett a One UI 6.0 kiegészítőt is megkapják. A frissítés a sorozat mindhárom modelljére – Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ és Galaxy Tab S9 Ultra – elérhető, az Európában is elérhető X91xBXXU1BWK6 firmware-verzióval kerül terjesztésre. A telepítőcsomag mérete 2,7 GB, ami megerősíti, hogy rendszerfrissítésről van szó.

A vizuális változások, az új mesterséges intelligenciával (AI) kapcsolatos funkciók vagy a jobb biztonsági funkciók mellett az Android 14 és a One AI 6 a nagyméretű kijelzők számára továbbfejlesztett kezelőfelületet hoz. Több alkalmazás vezérlése egyetlen képernyőn ismét egy kicsit ergonomikusabbá válhat. A frissítés tartalmazza a novemberi biztonsági javítást is.

A frissítés OTA-ként kerül terjesztésre, de manuálisan is megkeresheted a Beállítások -> Szoftverfrissítés -> Letöltés és telepítés menüpontban. A frissítés előtt győződj meg róla, hogy a táblagép akkumulátora legalább 70%-ban feltöltött, és a mobiladat-kímélés érdekében csatlakoz Wi-Fi hálózathoz.

(via)

2023.11.23.

+