MojAndroid
(x) hirdetés

A nem-Pro iPhone-ok kijelző frissítési sebessége még mindig a 2016 körüli időszakban ragadt, amikor a 60 Hz volt a norma. A 120 Hz-es kijelzők ma már az összes Android zászlóshajón szabványosak, de az Apple ultraprémium iPhone 15 és 15 Plus még mindig az elavult 60 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkeznek. Úgy tűnik, hogy az Apple-rajongók számára jövőre sem lesz jobb a helyzet.

Egy kiszivárgás szerint (a Revegnuson keresztül), amely az iPhone 16 széria kijelzős specifikációit tálalja, a termékcsalád vanília és Plus modelljei továbbra is 60 Hz-es kijelzőkkel rendelkeznek majd. Az információ egybevág azzal, amit Ross Young kijelzőelemző korábban állított. Young szerint az Apple csak 2025-ben hozza majd a nagy képfrissítési frekvenciájú képernyőket az alap iPhone-okba. Ha tehát abban reménykedtél, hogy jövőre egy olcsóbb, nem Pro iPhone-t vehetsz, és frissítési frekvencia-frissítést vártál, akkor valószínűleg még egy évet kell várnod az iPhone 17 sorozatra, hogy teljesüljön a kívánságod.

A legújabb kiszivárgás az iPhone 16 sorozat állítólagos kijelzőméreteit is ismerteti, és azt állítja, hogy az alapmodell 6,12 hüvelykes képernyővel, a Plus változat pedig 6,69 hüvelykes kijelzőt kap. Mindkét iPhone 16 Pro modell várhatóan valamivel nagyobb, 120 Hz-es képernyővel rendelkezik majd – az iPhone 16 Pro esetében 6,27 hüvelyk, az iPhone 16 Pro Max esetében pedig 6,69 hüvelyk.

A termékcsalád minden telefonja várhatóan Dynamic Islanddel lesz felszerelve.

(via)

2023.11.20.

+