MojAndroid
(x) hirdetés

Jövő héten debütál a BMW X2 sorozat, és máris láthattunk egy rövid teasert a vállalat Instagram-oldalán. A mai teaser azonban egy kicsit terjedelmesebb, és meglehetősen rendhagyó is.

A BMW egy egész szigetet épített a Fortnite-ban, ahol rengeteg easter egg van elszórva a szigeten. A húsvéti tojások közé tartozik a BMW ikonikus négyhengeres főhadiszállásának épülete, a BMW Welt és a BMW Múzeum. Ott van a BMW iX2 is, amelyet bizonyos kihívások teljesítése után testre szabhatsz. Különböző fényezéseket alkalmazhatsz, kicserélheted a felniket vagy telepakolhatod a csomagtartót különböző tartalmakkal.

A szigetre való eljutáshoz el kell menned Hypnopolisba, és be kell írnod a következő szigetkódot: 3541-0917-2429. A játékban megtaláljátok az első autókat és a BMW állítása szerint az egész szigetet saját maga hozta létre, az Epic Games segítsége nélkül.

Ez egy érdekes módja a hamarosan debütáló jármű reklámozásának, és talán az autógyártó a fiatalabb közönséget akarja megszólítani. Azon azonban elgondolkodunk, hogy vajon az ilyen fiatal potenciális vásárlók megengedhetik-e maguknak az egyik német prémiumgyártó autóját.

(via)

2023.10.06.

+