MojAndroid
(x) hirdetés

A One UI 6 béta kiadása enyhén szólva is kiszámíthatatlan. Amikor a frissítés a Galaxy S23-ra megérkezett – néhány félresikerült indítás után – azt feltételeztük, hogy a Samsung legújabb hajtogatható készülékei következnek a sorban. De megelőzte két olcsó telefon és a Galaxy S22. Mikor érkezik tehát a frissítés a Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip 5 készülékekre? Úgy néz ki, hogy a tulajdonosoknak még egy kicsit várniuk kell, mert a Samsung késleltette a bevezetést.

A Samsung hivatalos fórumain közzétett közösségi bejegyzésben, amelyet az X felhasználó NingSP szúrt ki, a vállalat elárulja, hogy elhalasztotta a One UI 6 béta jogosultságát a Fold 5 és a Flip 5 esetében. Arra vonatkozóan, hogy miért késik a bevezetés, a moderátor azt mondta, hogy még egy kis munkát kell végezniük a szoftver stabilizálásához. Természetesen a felhasználók a lehető legzökkenőmentesebb élményt szeretnék, ezért a késés ésszerű. Ugyanakkor egy bétatesztről beszélünk, így némi instabilitás várható.

A bejegyzés szerint az eredeti terv az volt, hogy a Fold 5 és a Flip 5 bétaprogramját valamikor szeptemberben indítják el, a béta most már várhatóan valamikor októberben jelenhet majd meg.

(via)

2023.09.28.

Ezeket már olvastad?

+