MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing ma bejelentette a CMF almárka első három termékét, amely a color, material, finish (szín, anyag, kivitel) rövidítése. Az almárka célja, hogy a fő márka prémiumabb kínálatához képest alacsonyabb áron elérhetőbb termékeket kínáljon, miközben a vállalat továbbra is a dizájnra összpontosít. A három termék pedig a CMF Buds Pro, a CMF Watch Pro és a CMF Power 65W GaN töltő.

A CMF Buds Pro aktív zajszűrést kínál, amely állítólag 45 dB-es zajcsökkentést biztosít széles, 5000 Hz-es tartományban. A Nothing audio termékek közül a legnagyobb akkumulátorral rendelkeznek, és 6,5 óra használatot ígérnek ANC-vel és 11 órát ANC nélkül. A hangsugárzók LCP+PU-ból készültek, és valós idejű basszusbeállítással rendelkeznek.

A CMF Buds Pro három színben lesz kapható: sötétszürke, világosszürke és narancssárga. Az áruk 3499 INR (~42 dollár).

A CMF Watch Pro nagyméretű, 1,96 hüvelykes, 410×502 felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, 600+ nits csúcsfényerővel. A kijelző 58 Hz-en frissül, így a többi megfizethető árú okosóra 30 Hz-hez képest simább élményt nyújt. A beépített GPS navigáció biztosítja a helymeghatározást futás, kerékpározás, gyaloglás és túrázás közben. Az óra támogatja az edzések és sportok hatalmas listáját, amelyeket nyomon tud követni a felhasználó számára. Az óra valós idejű pulzusszám- és vér oxigéntelítettség-mérőt, valamint alvás- és stresszkövetést is tartalmaz. Végül pedig az óra lehetővé teszi, hogy a csuklódról kezdeményezd és fogadd a hívásaidat a beépített mikrofonnal és hangszóróval, valamint a tárcsázóval és a névjegyzékkel, mesterséges intelligencia által támogatott hívásminőség-javítással.

A CMF Watch Pro kétféle kivitelben lesz kapható: sötétszürke, amely matt alumínium kivitelben és két szíj színben, sötétszürke és hamuszürke, valamint polírozott, fényes alumínium Metallic Gray kivitelben, amely feltűnő narancssárga szíjjal érkezik. A CMF Watch Pro ára 4499 INR a sötétszürke és 4999 INR a metálszürke változatért.

Végül pedig itt van a CMF Power 65W GaN töltő, amely két USB-C porttal és egy USB-A porttal rendelkezik az egyidejű töltéshez. Ahogy a neve is mutatja, a teljes teljesítményt 65W-ban maximalizálták, amelyet a két USB-C porton 45W és 20W, az USB-C1 és USB-A porton 45W és 18W, az USB-C2 és USB-A porton pedig összesen 15W kombinációban lehet leadni. A töltő támogatja a főbb töltési protokollok többségét, beleértve a PD3.0, QC4.0+/3.0/2.0, SCP, FCP, PPS, AFC, Samsung 9V2A, DCP és Apple 2.4A protokollokat. Az Apple MFI által tanúsított kábelekkel is kompatibilis.

A CMF Power 65W GaN töltő ára 2999 INR, és sötétszürke színben lesz kapható, a narancssárga szín csak Indiában lesz elérhető.

(via)

2023.09.26.

Ezeket már olvastad?

+