MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung az év első két hónapjában szokta piacra dobni Galaxy S készülékeit. Míg a legutóbbi két bemutató februárban volt, úgy tűnik, hogy a Galaxy S24 végül 2024 januárjában kerülhet piacra.

Az ET News koreai kiadvány jelentése szerint a Galaxy S24 ellátási láncában nem történtek jelentős változások. A Samsung partnerei novemberben tervezik megkezdeni az S24 alkatrészeinek tömeggyártását, ez azt jelenti, hogy a szokásosnál egy hónappal korábban tervezik a gyártás megkezdését, tavaly erre csak decemberben került sor. A korai gyártáskezdés oka részben azzal függhet össze, hogy a Samsung stabil készletet akar biztosítani – írja a kiadvány. Lehet, hogy az iPhone 15 megjelenéséhez is köze van.

A tömeggyártás egy hónappal korábbi megkezdése arra is utal, hogy a Samsung januárra tolhatja előre a Galaxy S24 bevezetésének időpontját. A magazin azt állítja, hogy a Samsung talán azért akarja korán piacra dobni következő telefonját, hogy sakkban tartsa az iPhone-t.

Ez nem teremtene új precedenst, hiszen a Samsung korábban is januárban dobta piacra telefonjait. Emellett követné a közelmúltban a Galaxy Z Fold 5 és a Flip 5 esetében felállított trendet, amelyek szintén két héttel korábban jelentek meg a szokásosnál.

Az ET News szerint egyébként nem az S24 lesz a show egyetlen sztárja, hanem a Samsung várható okosgyűrűje is ekkor debütálhat majd.

(via)

2023.09.12.

+