MojAndroid
(x) hirdetés

A vivo X100 Pro+ három lenyűgöző kamerával fog rendelkezni egy kiszivárogtató szerint, aki a Weibo-ra posztolt tegnap. A közelgő zászlóshajó, amely a következő hónapokban várható, állítólag 50 MP-es főkamerával rendelkezik majd, a Sony IMX989 szenzorral, amely 1″-es típusú – ugyanaz, amelyet az X90 Pro+-ban is használnak. Itt azonban valószínűleg változó rekesznyílást fogunk látni, valószínűleg azt, amit a Huawei a P60 Pro-ban is láthatunk.

Egy másik fejlesztés egy úgynevezett 200 MP-es teleobjektív lenne, ami az okostelefonok világában egy ilyen kamera esetében hatalmas előrelépés lesz. Bár ez papíron lenyűgözően hangzik, úgy gondoljuk, hogy ez a valóságban egy 50 MP-es szenzor lesz pixel-binninggel.

A portré kamera állítólag szintén 50 MP-es lesz, a lencse mögött Sony IMX758-as érzékelővel. Ez ugyanaz, ami a vivo X90 Pro+ és X90 Pro modellekben is megtalálható, amelyek 2x-es optikai zoommal, AF-fel és OIS-sel rendelkeznek ennél a kameránál.

A telefon Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel rendelkezne, ami azt jelenti, hogy nem fogjuk látni, amíg a Qualcomm hivatalosan ki nem adja a lapkakészletet. A Vivo az X100 Pro+-t LPDDR5 RAM-mal és UFS 4.0 tárolóval is felszereli majd. A kiszivárogtató továbbá IP68-as víz- és porállóságot, valamint a képernyő alatti ultrahangos ujjlenyomat-olvasóról is írt.

A fent említett funkciók mindegyike az elmúlt évben a zászlóshajók iparági szabványa volt, így nem fogunk meglepődni, ha ezeket az X100 Pro+-ban is láthatjuk. A vállalat akkor lepne meg minket, ha valóban piacra dobná a Qualcomm-alapú telefont – amire 2022 közepe óta nem volt példa, amikor a vivo X80 Pro nemzetközi piacra került.

(via)

2023.08.18.

Ezeket már olvastad?

+