MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi augusztus 14-én adta ki a Mix Fold 3-at, majd egy nappal később a zászlóshajó Redmi K60 Ultra-t. Az első értékesítésre tegnap került sor, és a vállalat bejelentette, hogy hatalmas sikert aratott.

A Mix Fold 3 darabszámának eladása 2,25-ször több volt, mint a tavalyi Mix Fold 2é, bár a vállalat nem árulta el a tényleges számokat. A Redminél viszont igen – 220 000 darabot adtak el mindössze öt perc alatt.

Visszatekintve 2022-re, a Mix Fold 2-t is sikernek titulálták, az összes készülék öt perc alatt elfogyott, de a Xiaomi akkor sem árulta el a tényleges mennyiséget. A számok 100 és 1000 között lehetnek, vagy akár több is – találgathatunk egész nap, de az igazság az, hogy a Mix Fold 3 tényleg jócskán túladta elődjét. Nem csoda, elvégre vékonyabb, könnyebb, több és jobb kamerával, és mindennek tetejébe nagyobb akkumulátorral rendelkezik. Sajnos úgy tűnik, hogy a Mix Fold 3  csak Kínában lesz megvásárolható, globálisan nem fog megjelenni.

A Redmi K60 Ultra hazai sikere előrevetítheti, hogy mit hozhat a Xiaomi 13T sorozat.  Egy jelentés szerint a Xiaomi szeptember 1-jére tervezi a 13T bemutatóját – és tekintve, hogy a berlini IFA ugyanebben az időben zajlik, a Xiaomi akár a német fővárosban is bemutathatja az újdonságot.

(via)

2023.08.17.

Ezeket már olvastad?

+