MojAndroid
(x) hirdetés

Tudtad, hogy a Samsung Galaxy Tab S9 Ultra készülékhez mellékelt S Pen víz alatt is működik? Bár nem vagyunk benne biztosak, hogy valóban így használnánk, de az új IP68-as por- és vízállóság azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a fröccsenő víz miatt, ha medence mellett használod a táblagépet. Itt egy teszt videó, amelyben a Tab S9-et egy akváriumba helyezik, majd úgy írnak rá. Azért inkább ne próbáld ki otthon :)

A továbbfejlesztett Vision Booster technológia automatikusan megvilágítja a kijelzőt a fényviszonyoknak megfelelően, legyen az a napfény a medence mellett vagy a mesterséges megvilágítás bent. A 14,6 hüvelykes Dynamic AMOLED 2X kijelző 60-120 Hz-es frekvencián fut, és akár három alkalmazással is felosztható, ha multitaskingra van szükséged – legyen szó akár tényleges munkáról, akár a TikTok és a Facebook egyidejű görgetéséről.

Ha éppen dolgozol, az új GoodNotes alkalmazás kezeli a kézzel írt jegyzeteket és rajzokat. A Samsung Notes alkalmazás a kézzel írott szöveget digitális szöveggé alakítja, amelyet könnyebb megosztani és keresni.

Alternatívaként felteheted a Book Cover Keyboardot, és a Galaxy Tab S9 Ultra-t laptopá alakíthatod (valójában nagyobb, mint néhány laptop). A DeX és az USB-C porton keresztül kimenő videó segítségével akár egy extra monitort (és/vagy billentyűzetet és egeret is) is csatlakoztathatsz hozzá.

Idén az S9 táblagépek a gyorsabb és hatékonyabb Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy lapkakészlettel érkeznek, az Ultra pedig új, 1 TB-os opcióval rendelkezik (plusz egy microSD foglalat továbbiakhoz). Ez az opció 16 GB RAM-mal párosul (a 256 GB-os és 512 GB-os modellek 12 GB RAM-ot kapnak), ami szintén segít a multitaskingban.

(via)

2023.08.08.

+