MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus Open lesz a márka első összecsukható okostelefonja, és már júniusban láttuk néhány kiszivárgott CAD-alapú renderelésen. Időközben maga a vállalat is megerősítette a nevet, de sok pletyka szerint az eredetileg augusztus végére tervezett bevezetést elhalasztották, hogy a képernyő készítőjét megváltoztassák.

Nos, most úgy néz ki, hogy a változások ennél sokkal lényegesebbek lesznek. Kiszivárgott egy új OnePlus Open renderelés, ez állítólag a gyártás előtti egység látványtervein alapul. Ahogy az alábbi oldalankénti összehasonlításban is látható, a telefon oldalaránya zárt állapotban sokat változott – most sokkal inkább emlékeztet az Oppo Find N2-re, mint az eredeti renderelési sorozatban.

Emellett kisebbnek tűnik, mint korábban (a két egymás melletti kép nem azonos méretarányú), mivel a kör alakú kamerasziget sokkal nagyobb helyet foglal el a hátlapon. Ennek ellenére a pletykák szerint még mindig nagyobb lesz, mint a Find N2.

A hangszórókat áthelyezték a jobb hangzás érdekében, és a keretet is átdolgozták. A belső kijelző szelfi kamerája portré módban a bal felső sarokból a jobb felső sarokba került. A hátlapon a Hasselblad logó most már csak egy H betű, ami egy ToF- vagy LiDAR-érzékelő felett ül. Az ujjlenyomat-érzékelő nem meglepő módon (egy összecsukható készülék esetében) a bekapcsológombba van ágyazva. A hátlapon műbőr textúra található.

Más pletykák szerint az Open egy 7,8 hüvelykes belső és egy 6,3 hüvelykes külső kijelzővel rendelkezik majd, mindkettő 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával, és a Snapdragon 8 Gen 2 SoC fogja hajtani, amelyet akár 16 GB RAM és 256 GB tárhely segít. Mind a fő-, mind az ultraszéles kamera várhatóan 48 MP-es szenzorral rendelkezik majd, míg a teleobjektív 64 MP-es szenzort kap. A OnePlus Open állítólag 4800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 67W-os gyorstöltési támogatással.

(via)

2023.08.07.

+