MojAndroid
(x) hirdetés

A forgó lünetta a Samsung órák egyedi értékesítési pontja volt, de a vállalat tavaly úgy döntött, hogy elhagyja a Galaxy Watch5 sorozat esetében. A koreai Super Roader szivárogtató információ szerint a Watch6 Pro visszahozza a forgatható lünettát, frissítési lehetőséget adva azoknak, akik ragaszkodtak a klasszikusokhoz.

Az információk szerint csak a Pro verzió kínálja majd ezt a funkciót, a vanília Watch6 állítólag marad a digitális lünetta mellett. További jó hír, hogy a Watch6 Pro két méretben lesz elérhető, az azonban nem világos, hogy ezek milyen méretek lehetnek. A Galaxy Watch4 Classic 46 mm-es és 42 mm-es méretben jelent meg, az előbbi 1,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezett (ugyanolyan méretű, mint a Watch5 Pro), az utóbbi pedig 1,2 hüvelykes kijelzővel.

Más fejlesztések is érkezhetnek, a Safety Korea nemrég lefotózta a kis 40mm-es Galaxy Watch6 akkumulátorát amely 300mAh kapacitással rendelkezett, ez 5%-os ugrás a 40mm-es Watch5 284mAh-s akkumulátorához képest. A Watch5 Pro-ban volt az eddigi legnagyobb akkumulátor a Samsung órák közül, 590mAh, és talán az új Pro is kap egy bumpot.

Az új Samsung Galaxy Watch generáció valószínűleg augusztusban kerül bemutatásra a következő generációs Z Fold és Z Flip telefonokkal együtt. A türelmetlenkedők szerencséjére a Samsung újdonságairól gyakran szivárognak ki információk a hivatalos leleplezés előtt, így várhatóan hamarosan többet hallhatunk az új óráról.

(via)

2023.03.14.

Ezeket már olvastad?

+