MojAndroid
(x) hirdetés

Nem kapja meg a készüléked az ICS frissítést? Ha azon szerencsések táborát gyarapítod, akik megkapják akkor örülj, ha nem akkor ajánlóm ezt a cikket a figyelmedbe. Ezekkel a remek alkalmazásokkal, rootolás és rom csere nélkül élvezheted az Ice Cream Sandwich és a Jelly Bean nyújtotta Holo kinézetet.

1. Cseréljük le a launchert!
Ha leszeretnénk cserélni a launcherünket, mindenképpen a Holo launchert válasszuk. Ez szerintem a Playen fellelhető legszebb launcher. Az egész kezdőképernyő és a menü holo témába van öltöztetve. Az alkalmazás mérete is barátságosnak mondható, a maga 1,72 MB-os méretével.
A Play Áruházban fellelhető egy fizetős Holo launcher plus változat is, mely extra funkciókkal egészíti ki az alapból sem szűkös beállítási lehetőségeket. Mint minden launchernél itt is a gyorsaság és a folyamatosság az első szempont. Nos, ezen a téren sem kell szégyenkeznie a Holo launchernek. A kezdőképernyőn való lépkedések folyamatosak, akadásmentesek. Nálam az alkalmazás abszolút 10/10 pontos.

2. Cseréljük le a zárképernyőt:
A Holo launchert készítő fejlesztők egy újjab alkalmazással rukkoltak elő. Ez a Holo locker. Mint a neve is mutatja ez a Jelly Bean zárképernyőjére hajazó alkalmazás. A Play Áruházból letölthető, ingyenes alkalmazás mindenképpen szükséges, ha egy egységes felületet szeretnénk kapni.

3. Témák:
Ha azt szeretnénk, hogy alkalmazás ikonjaink is a Holo stílusban jelenjenek meg, válaszzuk az Ice Cream Sandwichet. ( Tudom ez így furán hangzik, de nemes egyszerűséggel ezt a nevet adták az alkalmazásnak. ) Ezzel a témával véglegesen is befejeztük a telefonunk Holo stílusba való “felöltöztetését”.

4. Kiegészítő apróságok:
Ha fent szeretnénk tartani ezt a kinézetet, akkor a Play Áruházból való letöltéskor figyeljünk arra, hogy az általunk kinézet alkalmazás rendelkezik-e Holo felülettel. íme néhány remek Holo-s alkalmazás:
– Springpad
– Evernote
– Tasks
– Twidere
– Flipster
– Feedly
– Google Fordító
– ICS Gallery és ICS
– Olimpia Tv

2012.09.18.

+