MojAndroid
(x) hirdetés

A közeljövő eseményeire szeretnénk felhívni a figyelmeteket.

Elsőnek jeleznénk, ha valaki szeretne menni kedvezménnyem az idei SmartMobil konferenciára, akkor ma van az “early bird” kedvezmény utolsó napja:

Ma lehet utoljára nagy kedvezménnyel regisztrálni a Smartmobil ’12 konferenciára. Ha szeretnél közel 30%-os kedvezménnyel részt venni a rendezvényen, érdemes most jelentkezni, mert a jegy 21.000 Ft + Áfa helyett most csak 15.000 Ft + Áfa. Regisztráció

További információk:
Program (feltöltés alatt)
Előadók (feltöltés alatt)
Regisztráció
Találkozzunk 2012. március 29-én a budapesti RAM Colosseumban!

www.smartmobilhq.hu
facebook.com/smartmobil

Szerdán, azaz már csak kettőt kell aludni, s itt van a Mobile Developers Day. A program, s részletes információk itt olvashatók. Mindenki, aki mobilra fejleszt, vagy fejlesztene, érdemes benézni. Érdekes előadások, s kiváló lehetőség a találkozásra, kérdésekre.

És ha már szerdán túl vagytok a fejlesztői napon, akkor egy újabb fontos esemény a New Tech Meetup 5. születésnapja. A New Tech minden magyar Meetupok őse, s anyja. :) Az esemény azért is érdekes, mert aki esetleg kimaradt a második Android Meetup rootolásról szóló előadásáról, az most meghallgathatja Syck tolmácsolásában.

Reméljük, legalább az egyik rendezvényen találkozunk! És ha ezek az időpontok túl közeliek, akkor már most írd be a naptáradba Március 13-át, a negyedik Android Meetup időpontját!

2012.02.06.

+