MojAndroid
(x) hirdetés

Páran talán még emlékeztek a tavaly áprilisban rendezett az iPhone vs. Android konferenciára. Majdnem pontosan egy évre rá itt a következő Smartmobil konferencia. Érdekes témákkal, immáron nem csak az iPhone és az Android, hanem a Windows Mobile 7 is szerepelni fog a témák között. 

Aki érdeklődik a mai mobil trendek iránt, nyitott más platformok felé is, azoknak különösen ajánljuk a konferencián való részvételt. A rendezvény ára nem olcsó, de a tavalyi eseményből kiindulva idén is sok információval gazdagodhatunk.

Beharangozó, s egyéb információk a smartmobilhq.hu oldalon, vagy itt a tovább után…

2010 tavaszán…
…több, mint 300 résztvevővel megrendeztük az első Smartmobil konferenciát iPhone vs. Android címmel. A konferenciával kapcsolatos hírek címlapon voltak az Index.hu-n, a HWSW-n, a Technet-en és a Kreatívon, az oldalunkat közel 23000-en látták. Szponzorunk volt a Motorola, a T-Mobile, a Nav N Go, a HTC és a Sanoma. Szereplőként és előadóként számos kiemelkedő projektet, személyt és céget mutattunk meg.

MI JÖN 2011-BEN?

“…gorgeous…fantastic…gorgeous…”
Nagyobb helyszín, több platform, több téma, több ember. A Smartmobil kilép a béta verzióból és a város közepére – Üvegpalota – egy napra elhozza az iparág legfontosabb szereplőit, hogy képet kapjunk a mobil- és kütyü piac aktuális állapotáról. Összehozzuk a PC utáni korszak legbefolyásosabb szereplőit, a platform fejlesztőket, gyártókat, telekommunikációs cégeket, tartalomtulajdonoskat, ügynökségeket, alkalmazásfejlesztőket és megrendelőket.

MIRŐL LESZ SZÓ?

iOS, Android, Windows Mobile, OVI stb.
A tematika kilép a két platform csatájából és átfogja a teljes mobil piacot, az okosfelefon platformoktól kezdve a táblagépeken át a kütyükig. Szó lesz a boltokról, alkalmazásokról, telefonokról, hordozható kütyükről, iOS-ről, Android-ról, Symbian-ról, Blackberry-ről, Windows Mobile-ról, HTML 5-ről, marketingről, tartalmakról, hazai kihívásokról és persze a hazai mobilos startupokról. Egy szóval az új mobil forradalomról.

GOT MILK?

Év alkalmazása 2011
Ahogy előző évben, most is megszervezzük az Év Alkalmazása versenyt, ahová várjuk a legjobb alkalmazások fejlesztőinek jelentkezését. Jöhet bármi, utazós alkalmazástól, az I am Rich-en át egészen a legizgalmasabb játékokig bármilyen platformra. Jelentkezni az Év alkalmazása oldalon és a Facebook oldalon lehet.

JÖNNÉL?

Jegy rendelés / Regisztráció
Február végéig kedvezményesen lehet jegyet váltani – 14000 Ft + Áfa -, akik előző évben is vásároltak, olcsóbban jöhetnek be – 12 000 Ft + Áfa -. Regisztrálni a regisztráció oldalan lehet.

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT?

Április 6. / Üvegpalota
A konferencia április 6.-án kerül megrendezésre Budapesten a Vörösmarty téri Üvegpalotában (1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.) / Google Maps.

2011.02.22.

+