MojAndroid
(x) hirdetés

Most pedig egy rövidecske poszt következzék pár tetszetős, vagy éppenséggel érthetetlen ‘apróságról’.

Először is jópofa, hogy ha csörög a teló, de nem szeretném felvenni, akkor egyszerűen kijelzővel lefelé fordítom, akkor némítja a csengést. Hozzá kell azonban tennem hogy az előző Nokiámnál ez a módszer az ébresztésnél is működött, lefelé fordításnál szundira tette magát.. droid barátom ezt nem tudja.
Ami még tetszik, hogy be lehet állítani, hogyha kézbe veszem a telefont gyengít a csengés erején. Pl.: asztalon fekszik a telefon, visít full hangerőn és kézbeveszem, akkor szépen lehalkítja magát. Az más kérdés, hogy vajon a zsebemben miként működik, mert ha ott is halkítja magát mozgásra, akkor az nagyon nem jó… azt még le kell tesztelnem.

Egy kis negatív:
– van egy Plantronics bluetooth stereo fülesem. Nem sikerült megfelelően párosítani a telefonnal. Látják egymást, a kis BT ikon jelzi is a kapcsolatot, de a zene rendre a telefonon szólal meg.. nem tudom, hogy hol lehet a bibi.
– Nem lehet a hívó csoportokhoz egyedi csengőhangot beállítani?!?!?!
– A kontaktokhoz rendelt fényképek nagyon rossz minőségben jelennek meg a kijelzőn ha hívnak, vagy esetleg én indítom a hívásokat..
– Munkanapokon reggel telefon ébreszt. Be is van állítva a teló állandó jelleggel munkanapokra, ma viszont nem volt hajlandó reggel megszólalni.. a jelzés aktív volt, hangerő be volt állítva.. lövésem nincs, hogy mi lehetett a gond..

Hirtelenjében ennyi, folytatom, ha jönnek újabb infok :)
d.

2010.08.09.

Ezeket már olvastad?

+