MojAndroid
(x) hirdetés

A Sony tavaly május 11-én jelentette be az Xperia 1 V-t, és úgy tűnik, hogy a japán vállalat 2024-ben szinte pontosan ugyanezt az időzítést tervezi tartani. Egy Weibo-ról kiszivárgott plakát szerint a Sony május 17-én tart Xperia bemutató eseményt.

Maga a plakát nem árulja el, hogy melyik telefon(ok) lesz(nek) hivatalos(ak) ezen a napon, de elég könnyen feltételezhető, hogy az egyik (vagy az egyetlen) az Xperia 1 VI lesz, amely az utóbbi időben elég sokat szivárgott.

A következő Xperia zászlóshajó várhatóan lemond a 4K képernyőről és a 21:9-es magas képarányról, és mindkét esetben az iparági szabványosabb megoldást választja. Így az Xperia 1 VI rövidebb és szélesebb lesz elődjénél.

A legutóbbi pletykák szerint arra is számíthatunk, hogy pontosan ugyanazzal a hátsó kameraelrendezéssel rendelkezik majd, mint az Xperia 1 V, a fejlesztések pedig kizárólag a szoftveres feldolgozás révén érkeznek – és nem lepődnénk meg, ha ide is beköltözne az AI.

Egyébként az Xperia 1 VI-ot természetesen a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC-je hajthatja majd, és ezt legalább 12 GB RAM fogja kiegészíteni.

(via)

2024.04.18.

Ezeket már olvastad?

+