MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung még februárban jelentette be a One UI 6.1 nevű, mesterséges intelligenciával ellátott szoftverfrissítést a régebbi készülékek, például a Galaxy S23 számára. Most úgy tűnik, végre közeledik a bevezetés.

Egyes felhasználók számára megjelent egy értesítés, amely bejelentette, hogy a One UI 6.1 március 28-tól kezdve gördül ki a Galaxy S23, S23+ és S23 Ultra készülékekre. Az értesítést a Samsung-rajongó Tarun Vats emelte ki a Twitter/X-en.

Sajnos az értesítés közvetlenül csak azt erősíti meg, hogy a frissítés ezen a napon fog megjelenni Kínában, de arrról nincs szó, hogy a világ többi részén mikor lesz elérhető, ennek ellenére valószínűnek tűnik, hogy ez a dátum legalábbis a globális bevezetés kezdetét jelzi. Egyrészt március 28-a a hónap utolsó csütörtökje, és a Samsung általában a hét közepe felé kezdi a frissítések bevezetését, másrészt ez lenne az utolsó esélye a Samsungnak arra is, hogy teljesítse korábbi “március végi” ígéretét.

Minden jel szerint tehát biztosnak tűnik, hogy a Samsung még ezen a héten elindítja a One UI 6.1-et a Galaxy S23 sorozathoz. Ezt követően valószínűleg a Galaxy Z Flip 5, a Fold 5 és a Tab S9 is gyorsan követi majd. Az is egyre valószínűbb, hogy a Galaxy S22 sorozat is frissülni fog néhány AI funkcióval.

(via)

2024.03.26.

+