MojAndroid
(x) hirdetés

A februárban a teljes Galaxy S24 sorozatra érkező első nagyobb szoftverfrissítés után áprilisra újabb nagy frissítést tervez a Samsung. Ezúttal a legjobban felszerelt Galaxy S24 Ultra modellt célozza meg, és kamerafejlesztéseket hoz.

Az információt az ismert kiszivárogtató, Ice Universe publikálta, a jövő hónapban terjesztésre kerülő frissítés a fehéregyensúly és a teleobjektív minőségének javulását hozza magával.

A februári frissítés a teljes Galaxy S24 sorozat kamerájának javításait hozta. A fejlesztések listáján szerepeltek többek között a világosabb háttérvilágítású felvételek, az ételfotók élénkebb színeket kaptak, az éjszakai felvételek természetesebbek lettek, és javult a fotók minősége is Expert RAW formátumban.

A februári frissítés néhány funkciója csak az S24 Ultra számára volt elérhető. Ezek közé tartozott az élesebb szöveges zoomolás, a javított beltéri portré, a mozgó témák ellenfényben élesebbek és részletesebbek lettek, valamint optimalizálták az expozíciót és a színvisszaadást a tárgyak rögzítésekor.

A februári frissítés szintén a felhasználók panaszaira válaszul érkezett, akiket a fotófeldolgozás gyenge minősége zavart. A felhasználók negatív visszajelzéseit általában figyelembe veszik az új frissítések készítésekor. Hogy pontosan mikor jelenik meg a közelgő S24 Ultra kamera frissítés, egyelőre nem ismert.

2024.03.21.

Ezeket már olvastad?

+