MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor tegnap egy nagy eseményt tartott Kínában, ahol bemutatta a Porsche Design Magic6 RSR-t és a Magic6 Ultimatet. Az RSR hatszögletű kameraszigettel érkezik, amelyet a népszerű dizájnházzal együttműködésben fejlesztettek ki.

Mellette láthattuk a Magic6 Ultimate érkezését is, amelyet szintén a luxusautó márka ihletett, de más hátlapi kialakítással érkezett, amely kompozit szálas anyagot tartalmaz.

Az új duó egy továbbfejlesztett H9800-as fő kameraérzékelőt tartalmaz, amely megtartja az 50 MP-es felbontást, de 15EV-es dinamikatartományt ígér. A Honor azt is állítja, hogy a Magic6 RSR autofókusz továbbfejlesztett a gyorsabb és pontosabb fókuszrögzítés érdekében.

A Porsche Design Honor Magic6 RSR egy új, kétrétegű OLED Tandem kijelzőt is tartalmaz, amely a vállalat szerint akár 600%-kal meghosszabbítja a képernyő élettartamát. Emellett állítólag a kijelző fényerejének romlását három év használat után kevesebb mint 1%-ra minimalizálja.

A Honor Magic6 RSR a Frozen Berry színben érkezik, emellett a Porsche 911-es versenyautók generációinak klasszikus festése, az Agate Grey is elérhető. A Honor elöl és alul JuRhino Glass-t használt a képernyő és a szép hátlap védelmére.

A Honor Magic6 Ultimate lényegében ugyanaz a telefon, mint az RSR kiadás, de szerényebb kiskereskedelmi csomaggal és más hátlappal érkezik.

A Magic6 RSR 24 GB RAM-mal és 1 TB-os tárolóval rendelhető Kínában, ami az eddigi legtöbb Honor okostelefonban. Az ára 9 999 CNY (majdnem 1400 dollár) – ez sokkal drágább, mint bármelyik hagyományos Magic6 Pro (annak 16 GB/1 TB-os változata jelenleg 6 699 CNY, ami körülbelül 930 dollár). Az RSR értékesítése Kínán kívül a második negyedévben kezdődik.

A Magic6 Ultimate egy valamivel kedvezőbb árú termék. Két színben – fekete és lila – kapható, és a 16/512 GB-os változat ára CNY6 999 ($970), a 16 GB/1 TB-os változaté pedig CNY7 699 (közel $1 100).

(via)

2024.03.19.

+