MojAndroid
(x) hirdetés

A Google Pixel Fold 2 még idén megjelenik. A bejelentés májusban történhet a vállalat éves fejlesztői konferenciáján, vagy októberben az éves Pixel telefonok bemutatóján – egy múlt havi pletyka kicsit az utóbbi felé billentette a mérleg nyelvét, de ez még mindig nem biztos.

Ha bemutatkozik, a Pixel Fold 2 a jelek szerint nagyobb képernyővel fog rendelkezni, mint elődje. A belső, összecsukható kijelző 8,02 hüvelykes lesz, míg a külső képernyő 6,29 hüvelykes képátlóval mér majd a DSCC munkatársa, Ross Young szerint, aki a múltban pontos forrása volt az ellátási lánccal kapcsolatos információknak. Csak összehasonlításképpen: a Pixel Fold 7,6″-os kihajtható képernyővel és 5,8″-os fedőlapos kijelzővel került szállításra.

A Pixel Fold 2 képernyőinek panelgyártása áprilisban kezdődik, ez a készülék legkésőbb nyári megjelenését jelentené.

A Pixel Fold 2-ről korábban kiszivárgott képek az összes többi friss Pixeltől nagyon eltérő kamerasziget-kialakítást mutatnak, valamint új képarányt, amelynek megváltoztatásáról már régóta pletykáltak. A Fold 2 fedőlapja hosszabb és keskenyebb, mint az eredeti Foldé. Ez talán enyhítheti az eredeti azon problémáját, hogy az appok landscape módban nyílnak meg, amikor a készüléket kinyitják.

(via)

2024.03.14.

+