MojAndroid
(x) hirdetés

Az okosórák olcsóbb alternatívája a különböző sportkarkötők, más néven fitneszkarkötők. A piacon több gyártó is van, akik már évek óta kínálnak ilyen típusú termékeket, és mint minden, ezek az eszközök is ez jelentős fejlődésen mentek keresztül.

A Samsung, a Honor, a Xiaomi és a Huawei is rendelkezik érdekes és megfizethető darabokkal a portfóliójában. A Huawei kevesebb mint egy évvel ezelőtt hozta el a Band 8 modellt, amelyet idehaza is megvásárolhatunk kevesebb mint 20 ezer forintért, nemrég pedig a globális Twitter-fiókján (X hálózat) jelentette be az új Huawei Band 9 modell érkezését, de persze sok mindent nem árult el.

Még a pontos megjelenési dátumot sem tudjuk, de a kiadott teaserből kiderül, hogy ismét téglalap alakú óralappal érkezik, és fejlődni fog az alvásfigyelés is. Állítólag a divatos karkötők új korszakára készülhetünk.

A hivatalos leleplezésig valószínűleg a gyártó további részleteket árul el az újdonságról. Számíthatunk fejlett egészségügyi funkciómérésre, sporttevékenységekre és nem lesz hiány a vízállóságból sem, így akár úszni is lehet majd a karkötővel.

A készülékek jellemzői nem sokban különböznek a konkurens modellektől. Némelyiket érintés nélküli fizetésre használhatod, mint a Xiaomi, míg másokba GPS-t integráltak a pontos helymeghatározáshoz, és kihasználják a márka kibővített ökoszisztémáját, mint a Samsung. Kíváncsian várjuk, hogy a Huawei idén hoz-e valami érdekes, új funkciót.

2024.03.14.

+