MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung a tavalyi Galaxy Z Flip5-ön egy 3,4 hüvelykes borítóképernyőt helyezett el, ami nagy előrelépés volt a Z Flip4 és Flip3 apró, 1,9 hüvelykes paneljeihez képest. A megbízható szivárogtató @TheGalox_ új tippje szerint a közelgő Flip6 még nagyobb, 3,9 hüvelykes külső képernyőt kap. Ráadásul az új pletyka Gorilla Glass Armor védelmet is sugall a frissített fedőképernyőre.

A Samsung várhatóan 6,7 hüvelykes fő képernyővel, valamint továbbfejlesztett zsanérral és belső elrendezéssel, nagyobb hűtőrendszerrel érkezhet. Az összecsukható telefon várhatóan Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletet kap akár 12GB RAM-mal párosítva, ami az első alkalom lenne, hogy a Samsung 8GB RAM-nál többet kínálna a Flip sorozatában.

A hátlapon állítólag egy pár szenzor található majd, egy 50MP-es fő kamerával és egy 12MP-es ultraszéles lencsével. A Samsung a Galaxy S24 sorozathoz hasonlóan a Galaxy AI funkciókat és 7 évnyi szoftver- és biztonsági frissítést is kínál majd.

A Flip6 a pletykák szerint 4000 mAh-s akkumulátort is kap, ami üdvözlendő frissítés lenne a Flip5 3700 mAh-s cellájához képest. A Samsung várhatóan a júliusi Galaxy Unpacked-en jelenti be a Flip6-ot a Fold6 és a Galaxy Ring mellett.

(via)

2024.03.13.

+