MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi SU7 február közepén-végén kezdi meg a tömeggyártási fázist a helyi médiajelentések szerint Kínában. Feltételezzük, hogy ez azt jelenti, hogy közvetlenül a kínai újévi szünet vége után, ami február 19-én lenne. A kínai újév előtt nincs értelme elkezdeni a gyártási folyamatot, hiszen a hatalmas fesztivál miatt úgyis fennakadás lesz benne.

Ahogy az ilyesmiknél mindig lenni szokott, kezdetben lassan indul majd – márciusban várhatóan csak 2000 darab készül majd. A gyártási kapacitás ezután fokozatosan emelkedik júliusig, amikor 10 000 autót kell gyártani – és a Xiaomi ettől kezdve igyekszik majd fenntartani ezt a 10 000-et.

A sorozatgyártás megkezdése után kerülhet sor az első szállítások megkezdésére, bár egyelőre nincs információk arról, hogy ez mikor történhet meg. Arra azonban számíthatunk, hogy a vállalat hamarosan erről is részleteket közöl majd

A legutóbbi szivárgások szerint a csúcsfelszereltségű SU7 Max ára 361 400 CNY (jelenlegi árfolyamon számolva körülbelül 47 480 euró) lesz. Néhány héten belül megtudhatjuk, hogy ez igaz-e.

(via)

2024.02.01.

Ezeket már olvastad?

+