MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung nem csak a jövő hónapban megjelenő zászlóshajó Galaxy S24 sorozat bevezetésére készül, hanem a robusztus Galaxy XCover 7 okostelefon bemutatására is.

Roland Quandt szerint a közelgő Galaxy XCover 7 6,6 hüvelykes FHD+ kijelzővel rendelkezik majd. Az ára 441 dollár (400 euró) körül lesz, és 6 GB RAM-ot tartalmaz majd 128 GB tárhely mellett, ami megerősíti a korábbi találgatásokat.

Ha az állítás pontos, a kijelző mérete tükrözi elődjét, a Galaxy XCover 6 Pro-t, fenntartva a 6,6 hüvelykes képernyőt. A 441 dolláros ár egy robusztus készülék esetében ésszerűnek tekinthető, figyelembe véve a fokozott tartósság és funkciók miatt jellemzően magasabb költségeiket.

A korábbi pletykák szerint a telefonban egy 4000 mAh-s akkumulátor lesz, amely kiegyensúlyozott kapacitást kínál. Az akkumulátor várhatóan támogatja a 25 W-os vezetékes gyorstöltést, és kivehető lehet. Emellett a telefon a pletykák szerint IP68-as minősítéssel büszkélkedhet, ami nagyfokú porállóságot jelez, valamint azt, hogy akár 1,5 méteres vízbe merülést is kibír 30 percig.

A Samsung a robusztus okostelefonok piacán 2011-ben kezdte meg próbálkozásait az eredeti Galaxy XCover piacra dobásával. Az évek során a Samsung bővítette termékpalettáját, és új, fejlett funkciókkal és képességekkel rendelkező modelleket vezetett be.

A robusztus okostelefonokkal párhuzamosan a Samsung várhatóan bemutatja robusztus táblagépeinek következő generációját is. A Galaxy Tab Active5 nemrég megkapta az FCC jóváhagyását. A Samsung ezen strapabíró készülékei a kültéren, kihívást jelentő környezeti körülmények között dolgozó egyéneknek szólnak.

 

2023.12.23.

Ezeket már olvastad?

+