MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor a Magic6 sorozaton dolgozik, és az interneten megjelent az első élő fotó a termékcsalád egyik telefonjáról. Egy felhasználó a Weibo-n osztott meg egy képet, amelyből kiderül, hogy az új Magic6 Pro nagyon hasonlítani fog elődjére, a Magic5 Pro-ra.

A készülék három kamerával rendelkezik, háromszög alakzatban elrendezve, a legfelsőn egy periszkóp lencse található, mellette pedig “100x zoom” felirat is olvasható. A felhasználó egy rendert is megosztott, ami jobban elmagyarázza a kamerasziget általános kialakítását.

Ez a kép teljesen eltér egy korábban közzétett rendereléstől, ami arra utal, hogy az előző kép hamisítvány vagy egy másik telefon lehet. Az új képekből kiderül, hogy a Honor valószínűleg nem fog merészkedni, és ragaszkodni fog a jól átgondolt dizájnhoz és javítani fog a kamera részlegen, valamint elhozza az új Snapdragon 8 Gen 3 chipsetet.

Ha már a kamerákról beszélünk, az egyik jelentés szerint a Honor az OmniVision új OV50K szenzorát fogja használni. A vállalat megerősítette, hogy 2024 januárjában láthatunk majd egy Porsche Design márkájú telefont, ami egyértelműen azt jelenti, hogy ekkor mutatkozhat be az új zászlóshajó-család.

(via)

2023.12.21.

Ezeket már olvastad?

+