MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor hivatalosan is összeállt a neves Porsche Design formatervezőházzal. A most kiszivárgott renderek a közelgő Honor okostelefonról arra utalnak, hogyan nézhet ki az együttműködés gyümölcse. A renderek egy Weibo tipstertől származnak, amelyek a Honor Magic 6 sorozatú készülékek stílusos Porsche Design változatait mutatják.

Mint látható, a Magic 6 Porsche Design kéttónusú bőrborítást kapott piros és fekete színben. Kör alakú kameragyűrűje a hármas kameraelrendezésnek ad otthont (vízszintesen), a hátlapon pedig a Honor és a Porsche Design logókat is láthatjuk.

Úgy tűnik, hogy a partnerség nem korlátozódik egyetlen telefonra, mivel a tippadó megosztott egy rendert is a Porsche Design által inspirált Magic 6 Pro-ról. És bár a dizájn többé-kevésbé hasonlít a tavalyi Magic 5 Proéra, a telefon kör alakú kameramoduljában egy sportkocsi gyorsulásmérője által inspirált dizájnelem is található.

Érdekes módon a szivárgás azt is sugallja, hogy a teljes Magic 6 sorozat Porsche Design-t kap, de ezek csak pletykák, szóval kezeljük őket a helyükön.

A Magic 6 sorozat várhatóan jövő év elején érkezik, kivéve a Light verziót, ami már meg is érkezett, mi is teszteljük. A pletykák szerint további három modell lesz a kínálatban. Bár a készülékek pontos nevét egyelőre titok övezi, a korábbi trendeket követve a telefonok Honor Magic 6, Magic 6 Pro és Magic 6 Ultimate néven futhatnak majd.

A Digital Chat Station tippadó a Pro modell legfontosabb jellemzőire világított rá. A telefon várhatóan 2K OLED kijelzővel érkezik majd, amelybe pillér alakú kivágás kerül a kettős előlapi kamerák számára.

A készüléket egy Snapdragon 8 Gen 3 processzor fogja hajtani, míg a pletykák dedikált grafikus és biztonsági chipről is szólnak. A telefon az Android 14-re épülő Magic OS 8.0 operációs rendszert fogja futtatni, és rendelkezik majd Smart Island értesítési funkcióval is.

Hasonlóképpen, a Magic 6 Pro egy jelentős AI modellt is használhat, amely lenyűgöző 7 milliárdos paraméterrel rendelkezik, ami növeli a képességeit a mesterséges intelligencia alkalmazásokban.

(via)

2023.12.20.

Ezeket már olvastad?

+