MojAndroid
(x) hirdetés

A Telekom idei karácsonyi kampánya egymás megértéséről, a kölcsönös figyelemről és azokról a kérdésekről szól, amelyek valóban összekötnek bennünket az év minden napján. „Az ünnepi időszaknak arról kellene szólnia, hogy lelassuljunk, olyan dolgokra figyeljünk, amikre év közben, a rohanósabbhétköznapokban nem jut idő. És hogy közelebb kerüljünk szeretteinkhez, minél több időt töltsünk együtt. Sajnos azonban nem mindig van arra lehetőségünk, hogy személyesen is együtt legyünk. Ilyenkor értékelődnek fel azok a digitális eszközök és lehetőségek, amik segítenek nekünk abban, hogy mégis kapcsolatban maradjunk egymással. Szeretnénk ebben segíteni, ennek megfelelően lakossági és üzleti ügyfeleinknek is számos jósággal kedveskedünk ebben az időszakban. Bízunk benne, hogy hozzá tudunk járulni egy feltöltődéssel és tartalmas beszélgetésekkel teli ünnephez.” – mondta el Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

December 9-én és 10-én a lakossági és üzleti ügyfelek belföldi mobilnetet kaptak, december 24. és 27. közöttpedig a Telekom valamennyi mobil és vezetékes előfizetője hálózaton belül külön díj felszámítása nélkül, korlátlanul beszélhet majd egymással. A feltöltőkártyás ügyfeleknek is érdemes figyelni a Telekom alkalmazást,mert december végéig minden szerdán igényeik szerint 1 napos díjmentes korlátlan net és beszélgetés közül választhatnak.

Emellett január 15-ig készülék vásárlása esetén lehetőség lesz a halasztott fizetésre, mert az első havi készülékrészletet a Telekom átvállalja. Az ünnepekre hangolódva a Telekom FilmPremier dedikált mappájában december 21-től január 7-ig féláron lesznek elérhetők idei filmpremierek és az ünnepi szezon slágerfilmjei. A Telekom alkalmazásban elérhető Magenta Moments világában számos ünnepi nyeremény és kedvezmény várja az ügyfeleket

2023.12.20.

Ezeket már olvastad?

+