MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo ma tartotta éves fotós fórumának keynote-ját, ahol érdekes híreket kaptunk a vállalat közelgő képalkotási terveiről. A következő generációs Hasselblad HyperTone kamerarendszer az Oppo Find X7 sorozatban fog debütálni, és az Oppo részletesen beszámolt az új fejlesztésről. Megerősítést kaptunk arról is, hogy a közelgő Oppo Reno 11 sorozat és a OnePlus 12 ugyanolyan képalkotó rendszerrel fog rendelkezni, mint a Find X7.

Az Oppo beszélt a teljesen új HyperTone Image Engine kifejlesztésére tett erőfeszítéseiről, amely számításos technikát használ a torzítás és más gyakori mobilfotózási akadályok leküzdésére. A HyperTone motor a RAW-tartományban AI denoisingot is hoz, és egyedi pixeles fényerő-korrekciót kínál a fotonmátrix technológiával.

Az Oppo azt állítja, hogy az új képalkotó motor 30%-kal növeli a tisztaságot, miközben 60%-kal csökkenti a képzajt. Az új képfeldolgozás magában foglalja a tónustérképezés vezérlését és a digitális negatívokkal való képfúziót.

Az Oppo büszkélkedett a megnövelt színmintavételezéssel is. A Find X7 sorozat közelgő teleobjektív modulját az iparág legerősebb zoom objektívjeként hirdetik, és nagyobb sokoldalúságot ígér gyenge megvilágítású helyzetekben.

(via)

2023.11.09.

Ezeket már olvastad?

+