MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung végre megkezdte a One UI 6 frissítés terjesztését a Galaxy S23 sorozathoz. A vállalat korábban megerősítette a jogosult készülékek listáját, amelyek sorra kapják a legújabb, Android 14 alapú szoftvert. Sajnos a 2020-as Samsung zászlóshajók, azaz a Galaxy S20 és Note 20 sorozatok eddig nem kerültek fel erre a listára, most azonban úgy tűnik, hogy a Samsung meggondolta magát.

A vállalat tegnap közzétett egy blogbejegyzést, amelyben tippeket ad a One UI 6 frissítés után a Galaxy telefonok kamerájának maximális kihasználásához. Az írásban a Samsung arról beszél, hogy a One UI 6 “olyan AI-technológiai frissítéseket hoz a Galaxy kamerához, amelyek minimalizálják a leggyakrabban használt műveletek elvégzéséhez szükséges lépések számát”. A cikk lábjegyzeteiben a Samsung érdekességképpen megjegyzi azoknak a készülékeknek a nevét, amelyek megkapják az új One UI 6 kamerafrissítést. Lám, lám! A Galaxy S20 és a Note 20 is szerepel a listán. Íme egy képernyőkép a lábjegyzetből.

A legújabb Galaxy zászlóshajókkal ellentétben, amelyek négy Android-frissítésre jogosultak a Samsungtól, a Galaxy S20 és a Note 20 termékcsaládok csak három frissítést kaptak. Mivel Android 10-zel debütáltak, az Android 13 technikailag az utolsó frissítésük kellene, hogy legyen. De ha igaz, amit a Samsung saját cikke állít, akkor lenne mit ünnepelniük a Galaxy S20 és Note 20 felhasználóknak, akik most valószínűleg úgy érzik, hogy lemaradtak.

Az AndroidAuthority írt a Samsungnak, hogy megerősítsék, valóban érkezik-e a One UI 6 frissítés a Galaxy S20 és Note 20 sorozathoz. Frissítjük ezt a bejegyzést, amint megérkezik a válasz.

(via)

2023.10.31.

Ezeket már olvastad?

+