MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung néhány fontos bejelentéssel indította az SDC23 (Samsung Developer Conference 2023) rendezvényét. A legnagyobb ezek közül a One UI 6 – a Samsung átfogó szoftverének következő része.

A szoftver béta verziója már egy ideje létezik, de a Samsung most lefektette, hogy mi várható a végleges változattól. A One UI 6 a továbbfejlesztett használhatóságra és az intelligens fotó- és videószerkesztésre fog összpontosítani. A frissítés megújult Quick panelt és alkalmazásfelületeket hoz, valamint új betűtípust – One UI Sans.

A Galéria elemezni fogja a fényképeket az olyan AI funkciók segítségével, mint a Photo Remaster és az Object Eraser, és javaslatokat fog tenni a képek javítására. A Samsung beszélt egy új, többrétegű videószerkesztőről is – a Samsung Studio-ról, amely lehetőséget ad szöveg, matricák és zene hozzáadására a videó idővonalához – ügyes!

A Samsung arról is beszélt, hogy újfent a Tizenre összpontosít, és azt hirdette, hogy újraindítja a Linux-alapú nyílt forráskódú operációs rendszert. A Tizen a nagyobb kijelzővel rendelkező új háztartási készülékeken – sütőkön és mosógépeken – fog futni. A Samsung bejelentette a Tizen SDK-t 2D és 3D kombinált grafikus motorral.

A Samsung Health digitális egészségügyi ökoszisztémává bővül. A Samsung a Samsung Privileged Health SDK-n keresztül hozzáférést nyit a Galaxy okosórák BioActive szenzorához a külsős fejlesztők számára.

Itt a teljes videó a konferenciáról.

2023.10.06.

Ezeket már olvastad?

+