MojAndroid
(x) hirdetés

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a OnePlus valamikor ebben a hónapban dobja piacra első összehajtható okostelefonját, az Open-t. Tegnap a vállalat hivatalosan is megkezdte a teaser / hype-építő kampányát a közelgő készülékhez.

Szóval, amit ma kaptunk, az egy videó az Unbox Therapy-tól, amelyben a OnePlus főnöke, Pete Lau egyfajta interjúban jelenik meg. Beszél a készülék zsanéros kialakításáról, amelyre a OnePlus (vagy inkább az anyavállalat Oppo) 35 szabadalommal rendelkezik.

Nem meglepő, hogy a OnePlus Open hézag nélkül záródik, amint azt egy teszt is bizonyította, amelyben egy papírlapot “csapdába ejtettek”, majd a telefont az említett papírlappal felemelték anélkül, hogy az kicsúszott volna. A hardverre is bepillantást nyerhetünk, bár a gigantikus kameradudor tetején egy hatalmas darab kartonpapírnak tűnő anyag van, így azt nem láthatjuk.

Az Open zsanérja 31 alkatrésszel kevesebbet tartalmaz, mint az Oppo Find N2-é, ami segít csökkenteni a méretét (37%-kal kisebb) és a súlyát. Lau szerint cége “a legjobb telefont hozza a versenybe”, annak ellenére, hogy nem az elsők között szállt be az említett összecsukható versenybe. Gyors és zökkenőmentes élményt ígér, ahogy azt más OnePlus készülékektől megszokhattuk.

Lau szerint a készüléket a OnePlus és az Oppo csapatai közösen fejlesztették, mindkettőjük egyedi szaktudását letéve az asztalra. Azt is megemlíti, hogy többféle “piacra lépési” stratégia lesz, ami arra enged következtetni, hogy ez egy burkolt megerősítése annak, hogy ugyanazt a készüléket OnePlus Open néven fogják forgalmazni nemzetközileg és Oppo Find N3 néven Kínában, amiről már hónapok óta pletykálnak.

(via)

2023.10.03.

Ezeket már olvastad?

+