MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple várhatóan a jövő hónapban mutatja be az iPhone 15 szériát, de már több pletykát is hallottunk a jövő évi iPhone 16-os termékcsaládról, a legutóbbi szerint az ultraszéles kamera frissítése is várható.

Ez az információ Jeff Pu-tól, a Haitong International Securities hongkongi befektetési cég technológiai elemzőjétől származik. Egy kutatási jegyzetben Pu azt állítja, hogy az Apple iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max 48 megapixeles ultraszéles kamerával fog rendelkezni. A tavalyi iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max elsődleges kamerái már 48 megapixeles érzékelőt használnak, és úgy tűnik, hogy az ultraszéles kamera jövőre ugyanilyen frissítésre számíthat.

Emellett a Pu azt állította, hogy az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max is támogatni fogja a Wi-Fi 7-et, míg az iPhone 15 Pro és Pro Max várhatóan csak Wi-Fi 6E-vel fog megjelenni.

Mivel az iPhone 16 termékcsalád megjelenéséig még több mint egy év van hátra, a legjobb, ha az interneten keringő összes információt és pletykát a helyén kezeljük.

(via)

2023.08.16.

Ezeket már olvastad?

+