MojAndroid
(x) hirdetés

A Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tegnap hivatalosan is debütált. Ez a különleges változat a népszerű szénsavas italok márkájának szentelt új dizájnnal, gazdag kiskereskedelmi dobozzal és egyedi témával érkezik. A telefonból mindössze 1000 darab készült, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel, 240 euróért. Ha kiszámoljuk az aktuális árfolyammal, ami 388 Ft, akkor 93120 jó magyar forintért vihetnénk haza a telefont, ami pedig kb. 300 palack kólának felel meg.

A deluxe dobozos készlet tartalmazza a telefont Coca-Cola témájú hátlappal, egy kupak formájú tűt, rengeteg matricát, egy 0001-től 1000-ig tartó egyedi számot tartalmazó kártyát, valamint Realme kabalája, Realmeow egy kedves figuráját.

A telefon egyedi töltési animációval rendelkezik, amely egy üveg kóla megtöltését imitálja. Ezenkívól az átszabott Realme UI egy pezsgő háttérképet és egy ikonkészletet is tartalmaz, amely csak ezeken a Realme 10 Pro egységeken érhető el. Vannak testreszabott értesítési hangok és csengőhang is a Coca-Cola témát követve.

A Realme nem változtatott a 10 Pro specifikációin, így a teljesítmény megfelel a normál verziónak.

A telefon már megvásárolható a Realme.com és a Flipkart oldalon, a szállítást pedig február 14-től tervezik. Az ára alig több, mint egy normál 8/128 GB-os Realme 10 Pro, így ez a verzió vonzó ajánlat a Coca-cola szerelmeseinek és azoknak, akik szeretnének egy egyedi készülékkel kitűnni a szürke hétköznapokból.

 

2023.02.11.

Ezeket már olvastad?

+