MojAndroid
(x) hirdetés

Ha kíváncsiak vagyunk, hogy a vadonatúj Galaxy S23 Ultra hogyan teljesít a tartósság tekintetében, és hogy könnyebben javítható-e, mint elődei, akkor a válaszért a PBKreviews-hoz kell forduljunk. A csapat letesztelte, megkínozta majd szétszedte a Samsung csúcsmodelljét, hogy választ találjon a kérdésekre.

A tesztek alapján a telefon jól bírja a víz alatt akár 3 percig is, a Gorilla Glass Victus 2 kijelző pedig gyakorlatilag megkarcolhatatlan, így biztonságban lesz a zsebünkben a 100 Ft-osok mellet is. A képernyőben csak nehezen sikerült kártetnni Mosh ásványi pisztollyal, így ez kisebb előrelépésnek tekinthető az előd modellhez képest.

Az S23 Ultra hátlapja és kamerái azonos karcállósági szintet mutatnak. Az ejtési teszt esetében derékmagasságból közvetlenül a betonra zuhant a telefon, és a kijelző megrepedt. Derékmagasságon felülről ejtve pedig a hátlap is megrepedt, azonban a kozmetikai sérülések ellenére a képernyő és a telefon többi alkatrésze továbbra is teljesen működőképes maradt. Azért nem ajánlatos dobálni a telefont továbbra sem.

Szervízelhetőség terén a Samsung a mellékelt húzófüleknek köszönhetően egy kicsit egyszerűbbé tette az akkumulátorcserét. Az összes rugalmas kábel és csatlakozó szépen fel van címkézve, ami a javítási folyamatot is sokkal könnyebbé teszi. A videóban 5:20-nál illetve 6:40-nél az új, nagyobb gőzkamrát is tisztán láthatjuk, valamint egy gyors méret-összehasonlítást az S22 Ultra gőzkamrájával.

A Galaxy S23 Ultra 9/10 javíthatósági pontszámot ér el.

(via)

2023.02.09.

Ezeket már olvastad?

+