MojAndroid
(x) hirdetés

Állítólag a február végén megrendezésre kerülő MWC-n debütálhat majd a Sony következő csúcskategóriás telefonja az Xperia 1V, azonban most kiszivárogtak a webre a készülékről készült első fotók.

Xperia 1V

Ha a kameraszigetet az Xperia 1 IV-hez hasonlítjuk, azonnal észrevehetjük, hogy a ToF kamera és az RGB IR érzékelő eltűnt. Így maradt három nagy szenzor (nagyobbnak tűnnek, mint az 1 IV-en), amelyek közül a legalsóba periszkóp kamera került. A LED vaku is bekerült a szigetbe, míg az Xperia 1 IV-en a szigeten kívül helyezkedett el.

Xperia 1 IV

A kameraszigettől jobbra látható az NFC logó, ami azt jelenti, hogy ez a kiszivárgott telefon az Xperia 1 V nemzetközi változata – ha a japán hazai piacra szánták volna, akkor a Felica logót láthatnánk helyette.

A Weibo kiszivárogtatója szerint az Xperia 1 V a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészletét fogja használni, ami nem meglepő. Ez lesz a legvékonyabb okostelefon is, amely ezt az SoC-t használja. A vékony kialakítás miatt a Sonynak fejfájást okozhatott a készülék megfelelő hűtése, de biztosan sikerült megoldást találniuk rá a japán mérnököknek.

Mivel már csak pár hét van hátra az MWC-ig, hamarosan mindent megtudhatunk az újdonságról.

(via)

2023.02.03.

Ezeket már olvastad?

+